top of page
Elion on tour evenement

Ontdek de kracht van Elion met de Elion on tour roadshow!

Tijdens onze roadshow geven we een deskundige uitleg rond ons nieuw en uniek product Elion en dat op verschillende locaties in België.

Wat kan u verwachten?

Tijdens onze roadshow geven we een deskundige uitleg rond ons nieuw en uniek product Elion en dat op verschillende locaties in België. Benieuwd hoe Elion connecteert met uw digitale teller en uw batterij rendabeler maakt door sturing op de onbalansmarkt? Schrijf u dan onderaan snel in voor  een van de aankomende infoavonden en ontdek wat Elion voor u kan betekenen.

Ontdek de kracht van Elion met de Elion on tour roadshow!

5 sep. 2024

Elion @ G&A Motors

Mis deze unieke kans niet om alles te ontdekken over Elion en hoe dit innovatieve product uw digitale meter kan koppelen en uw batterij rendabeler kan maken. Verdiep je in de voordelen van Elion, ontmoet experts en netwerk met andere enthousiastelingen in een inspirerende setting.

Raadsherenstraat 1, 2300 Turnhout, België

Elion @ G&A Motors

15 apr. 2024

Elion @ Landsbond der Beenhouwers

Op 15 april organiseren we een nieuwe Elion on tour specifiek voor de leden van de Landsbond der Beenhouwers. Die avond geven we een deskundige uitleg over ons unieke product Elion. Benieuwd hoe Elion connecteert met uw digitale teller en uw batterij rendabeler maakt door sturing op de onbalansmarkt?

Meersstraat 13, Waregem, België

Elion @ Landsbond der Beenhouwers

28 nov. 2023

Elion @ KVO Bouwcorner

Op dinsdag 28 november nodigen we je graag uit op de Bouwcorner Contactdag powered by Elion in de Diaz Arena. Het centrale thema van die dag is 'digitalisering in de bouwsector'. Het wordt een namiddag vol interessante keynotesessies afgewisseld met informele netwerkmomenten.

Leopold van Tyghemlaan 62, Oostende, België

Elion @ KVO Bouwcorner

28 sep. 2023

Elion @ SV Zulte Waregem

Als business partner van Zulte-Waregem willen we u graag uitnodigen voor een belangrijk evenement. Markeer 28 september alvast in uw agenda, want Elindus zal tijdens een exclusief event in de Elindus Arena haar nieuwste product Elion voorstellen.

Zuiderlaan 17, Waregem, België

Elion @ SV Zulte Waregem

AANKOMENDE EVENTS

PUTTING ELION ON THE MAP

SFEER

Wilt u Elion leren kennen tijdens een van onze Elion on tour evenementen? Schrijf u in en word als eerste geïnformeerd over onze aankomende evenementen.

bottom of page