top of page
Wat betekent Elion voor bedrijf lakkerij

Lakkerij

Het plaatsen van extra zonnepanelen in combinatie met een gestuurde batterij zal voor de klant een mooi investeringsproject zijn met een korte terugverdientijd.

Zonnepanelen
batterij
bedrijf
Unieke slimme software Elion

SITUATIE

BESPARING

Hoeveel besparen met Elion

± € 28 165,00

INVESTERING BATTERIJ & STURING

Welke investering Elion

± € 121 250,00

TERUGVERDIENTIJD

Wat is de terugverdientijd bij Elion

5 jaar

VOORDELEN *

Verbruikt voornamelijk overdag

Bij deze klant kunnen we een duidelijk badkuipprofiel herkennen door een terugval van het verbruik tijdens de zomermaanden. De zonnepanelen spelen hier een grote rol. Daarnaast merken we op dat 80% van het totale verbruik plaatsvindt overdag.  

Ruimte voor meer zonnepanelen 

Als we inzoomen op het verbruik tijdens de zomermaanden merken we op dat er nog ruimte is voor extra zonnepanelen.  

Een investering met een korte terugverdientijd 

Het plaatsen van extra zonnepanelen in combinatie met een gestuurde batterij zal voor de klant een mooi investeringsproject zijn met een korte terugverdientijd. Door de aansturing van Elion zal eventuele overcapaciteit van de zonnepanelen tijdens de zomermaanden en het weekend beter benut worden. 

*Onderstaande berekeningen/grafieken betreffen een simulatie gemaakt op basis van werkelijke historische verbruiksgegevens die we ontvingen van de klant en/of de netbeheerder. Deze werden gekoppeld aan de historische marktprijzen voor zowel afname als injectie. Elindus is niet aansprakelijk voor de juistheid van de aangeleverde meetgegevens en als gevolg voor de daarop gebaseerde simulatie. Deze simulatie wordt enkel voor informatieve doeleinden aangeleverd met de bedoeling u een idee te geven wat Elion voor u kan betekenen in geval van gelijkaardige markt en verbruiksomstandigheden. Elke door u genomen beslissing op basis van deze simulatie dient in rekening te brengen dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst bieden.

error

error

error

error

error

error

error

CONTACTGEGEVENS

Bent u benieuwd wat Elion voor u kan betekenen?

bottom of page