top of page

Lakkerij

Het plaatsen van extra zonnepanelen in combinatie met een gestuurde batterij zal voor de klant een mooi investeringsproject zijn met een korte terugverdientijd.

Case: lakkerij

SITUATIE 

Elion energie management systeem
Zonnepanelen icoon elion
batterij icoon elion
Zonnepanelen bedrijf icoon

VOORDELEN*

BESPARING

Besparing energie met Elion icoon

± € 28 165,00

INVESTERING BATTERIJ & STURING

investering icoon

± € 121 250,00

TERUGVERDIENTIJD

terugverdientijd icoon

5 jaar

Elion switch logo

Verbruikt voornamelijk overdag

Bij deze klant kunnen we een duidelijk badkuipprofiel herkennen door een terugval van het verbruik tijdens de zomermaanden. De zonnepanelen spelen hier een grote rol. Daarnaast merken we op dat 80% van het totale verbruik plaatsvindt overdag.  

Elion switch logo

Ruimte voor meer zonnepanelen 

Als we inzoomen op het verbruik tijdens de zomermaanden merken we op dat er nog ruimte is voor extra zonnepanelen.  

Elion switch logo

Een investering met een korte terugverdientijd 

Het plaatsen van extra zonnepanelen in combinatie met een gestuurde batterij zal voor de klant een mooi investeringsproject zijn met een korte terugverdientijd. Door de aansturing van Elion zal eventuele overcapaciteit van de zonnepanelen tijdens de zomermaanden en het weekend beter benut worden. 

* Onderstaande berekeningen/grafieken betreffen een simulatie gemaakt op basis van werkelijke historische verbruiksgegevens die we ontvingen van de klant en/of de netbeheerder. Deze werden gekoppeld aan de historische marktprijzen voor zowel afname als injectie. Elindus is niet aansprakelijk voor de juistheid van de aangeleverde meetgegevens en als gevolg voor de daarop gebaseerde simulatie. Deze simulatie wordt enkel voor informatieve doeleinden aangeleverd met de bedoeling u een idee te geven wat Elion voor u kan betekenen in geval van gelijkaardige markt en verbruiksomstandigheden. Elke door u genomen beslissing op basis van deze simulatie dient in rekening te brengen dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst bieden.

jaarlijkse energiekost besparing

Bent u benieuwd wat Elion voor u kan betekenen?

CONTACTGEGEVENS

value missing

value missing

value missing

arrow&v

value missing

value missing

bottom of page